Home > Blog > Blog > “DSIM is a breeding ground for young digital marketers.”- Nikhil Nagvanshi

“DSIM is a breeding ground for young digital marketers.”- Nikhil Nagvanshi

27/07/2019

DSIM offers comprehensive training in digital marketing.

Nikhil Nagvanshi, DSIM Trainee

click here to read interview
 
We had an interactive session with Nikhil Nagvanshi, Digital Marketing Executive at Value4Brand and DSIM’s Ex-trainee and here, he shared the details how worthy the training experience was for him.

Q1. Hi Nikhil, pleased to have you! We would request you to introduce yourself to our readers?
Ans. I am delighted! I pursued BBA from IP University prior to digital marketing. And, I am working as a Digital Marketing Executive at Value4Brand, a digital marketing agency.
Q2. So, why did you choose the career in digital marketing and what drove you to DSIM?
Ans. I always had an interest in digital marketing. I wanted to become a part of the growing industry. So, joined digital marketing course.
When I was doing research, I found DSIM. I attended the demo session there and found it quite convincing and joined it.
Q3. Well Nikhil, How was the training experience at DSIM?
Ans. Good!
I got to learn things which I don’t know before. It was very helpful in achieving my career goals and converting my endeavors into reality.
Q4. What are the most important rewards brought by DSIM in your digital marketing career?
Ans. DSIM’s training has truly helped me a lot. At Value4Brand, I am handing all the work related to digital marketing.
Q5. Did you find DSIM’s placement supportive?
Ans. Yes definitely.
I got a job all thanks to DSIM. The placement team of DSIM is one of the major reasons why DSIM stands tall.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 7/10
Q7. What would be your message to aspirants in the sphere?
Ans. Don’t think that you’ll become a digital marketing expert just by pursuing the course.
DSIM offers comprehensive training in digital marketing.
Rest depends on your zeal to learn, exploring the internet, working on projects or doing an internship for gaining more practical and industrial experience.
Q8. DSIM for you in one line….
Ans. “DSIM is a breeding ground for young digital marketers.”
It was really great talking to you Nikhil. We wish you all the very best for your future undertakings.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo