Home > Blog > Blog > “Everyone should choose DSIM.”- Rohan Khanduja

“Everyone should choose DSIM.”- Rohan Khanduja

12/08/2019
meet-rohan-dsim

DSIM creates a new journey for me.

Rohan Khanduja, DSIM Trainee

click here to read interview
 
Meet Rohan Khanduja, DSIM’s Ex-trainee and Senior Analyst- Digital Marketing Advisory at ‘Accenture’. Read on the complete interview to know what secrets he has to share with us.

Q1. Pleased to have you here Rohan! Let us know a bit about you.
Ans. I pursued MBA in marketing. I did digital marketing training at DSIM.
I have joined ‘Accenture’ as a ‘Senior Analyst- Digital Marketing Advisory’. I am handling Google ads, display ads, CPA optimization, YouTube optimization and more.
Before Accenture, I worked at ‘Travel Unravel Holidays India’- a travel company as an SEM &PPC Executive.
Q2. Why digital marketing and moreover, Why DSIM?
Ans. Earlier I learned CCNA and other computer languages, but not getting a good job opportunity in that industry. I knew I would need to find opportunities to build my knowledge and skillset to move ahead in the direction. So, I switched to digital marketing.
I searched on Google, ‘best digital marketing institute in India’ and I find DSIM on top. DSIM’s course was so highly reviewed online. Their trainee’s success stories really appealed to me.
Q3. Did you find DSIM’s training program helpful?
Ans. Of course! I am grateful to DSIM for all the knowledge, support, and guidance. The training and learning I received from the DSIM have been a key in accustoming to the new role and its duties.
Q4. How has been your journey with DSIM?
Ans.  Great!
DSIM helped me upgrade my basic digital marketing skills to an advanced level. I experienced the changes and recognized the big scope of digital marketing in the market.
Q5. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans.  I will give 8
Q6. What is your Future plan?
Ans. I want to go on a higher managerial level.
Q7. Your words to youngsters looking forward to careers in digital marketing…
Ans. My recommendation is “Everyone should choose DSIM.”
Q8. DSIM for you in one line….
Ans.  “DSIM creates a new journey for me.”
It was really great talking to you Rohan. We wish you all the very best for your future undertakings.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo