Home > Blog > Blog > “DSIM has the most complete program.”- Ajay Kumar

“DSIM has the most complete program.”- Ajay Kumar

17/08/2019
meet-ajay-dsim

DSIM give me the confidence to work in the digital field.

Ajay Kumar, DSIM Trainee

click here to read interview
 
Meet Ajay Kumar, DSIM’s Ex-trainee and a Digital Marketing Executive at ‘Propzilla Infratech Pvt.Ltd.’. Read on the complete interview to know why he rated DSIM’s training program at 9/10.

Q1. Hi Ajay, we would request you to share your education and career details?
Ans. I pursued BA (English) from Delhi University and then after, digital marketing at DSIM.
After training, I was working at ‘Futuristic Simplified Computing Pvt. Ltd’ as a ‘Digital Marketing Intern’.
At present, I am working with ‘Propzilla Infratech Pvt.Ltd.’ as a Digital Marketing Executive.
Q2. Why digital marketing for yourself?
Ans. As the Digital Marketing world is evolving so rapidly, I needed to get the digital skills in order to catch a good job opportunity.
Q3. Why digital marketing training at DSIM?
Ans. My father recommended DSIM. And, after attending the demo class, I made the conclusion that DSIM has the most complete program and covered all the needed areas to procure my digital skills.
Q4. Did you find DSIM’s Placement department helpful?
Ans.  Yes, definitely!
DSIM placement team ensures that each learner gets the right job to achieve their digital marketing career dream.
Q5. How was the training experience at DSIM?
Ans.  Great!
The digital marketing training program empowered me to understand the basic areas and being able to develop from there.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on the scale of 1-10?
Ans. 9/10
Q7. What would be your message to the aspirants around?
Ans. You will find better opportunities after doing digital marketing course. Just start learning digital marketing. It’s a growing industry.
Q8. DSIM for you in one simple sentence…
Ans. “DSIM gives me the confidence to work in the digital field.”
It was great talking to you, Ajay! Have a great career ahead!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo