Home > Blog > Blog > “DSIM has everything I could ask for.”- Siddharth Shrivastava

“DSIM has everything I could ask for.”- Siddharth Shrivastava

14/09/2019
Siddharth-meet-dsim

DSIM is one of the best decisions I’ve taken.

Siddharth Shrivastava, DSIM Trainee

click here to read interview
 
An interesting session with Siddharth Shrivastava, DSIM’s Ex-trainee and Business owner. Read on the post to know how DSIM helped him to learn digital marketing in & outs.

Q1. Hi Siddharth! Welcome to DSIM. Please introduce yourself to our readers…
Ans. Thank you!
I am a B.A graduate from Delhi University. Post training, I was working with ‘Gulmohar Digitech Private Limited as a Digital Marketing Executive.
At present, I am helping my father in his real estate business.
Q2. What made you go for digital marketing training?
Ans. I wanted to help my father in their business. Digital presence is very important for any business. So, I wanted to learn more about digital marketing. DSIM has everything I could ask for.
Q3. Why did you choose DSIM for learning digital marketing?
Ans. My father told me about the course. He received emails regarding digital marketing training.
I queried and then, finally decided to go with DSIM as they are best in the market.
Q4. Did you find DSIM’s Placement department helpful?
Ans.  Yes, definitely!
Q5. How was your learning experience at DSIM?
Ans.  Great!
After attending DSIM training, I deepened my knowledge in Digital Marketing and develop trust and confidence on my abilities and skills. DSIM provide the support that a student wants.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on the scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q7. Your message to young aspirants…
Ans. I will suggest them to choose digital marketing as a career option. Join DSIM because DSIM’s trainers are knowledgeable and they have the best curriculum.
Q8. DSIM in one simple line…
Ans. “DSIM is one of the best decisions I’ve taken.”
Thanks, Siddharth! It was wonderful talking to you!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo