Home > Blog > Blog > “DSIM is the Digital Marketing Brand in India.”- Sudhanshu Parashar

“DSIM is the Digital Marketing Brand in India.”- Sudhanshu Parashar

05/10/2019
sudhanshu-dsim

DSIM’s Masters course has been covered all advanced-level needs.

Sudhanshu Parashar, DSIM Trainee

click here to read interview
 
We had an interactive session with Sudhanshu Parashar, Digital Marketing Executive at ‘Sentro Group’. Read on the complete interview to know how DSIM’s training helped him in his career take off.

Q1. Hi Sudhanshu, please share your education and job details with our readers?
Ans. I am pursuing an MBA. During my degree, I joined DSIM’s Masters Digital Marketing training program to add in-demand marketing skills.
Currently, I am working as a Digital Marketing Executive at ‘Sentro Group’.
Q2. What made you undergo digital marketing training?
Ans. I got familiar with digital marketing scope in coming future and I am passionate about online marketing, so decided to learn it.
Q3.Why DSIM?
Ans. I was suggested by my brother to join DSIM for digital marketing training. And also, DSIM has become a leader in digital marketing training.
Q4. What was the experience of getting digitally trained at DSIM?
Ans. Good!
DSIM’s Masters course has been covered all advanced-level marketing needs.
Other factors like trainers, flexibility, support & placement make this place best to learn digital marketing.
Q5. Does this course make you a complete digital marketing professional?
Ans. Yes, undoubtedly!
Q6. Have you been supported by DSIM’s placement team in grabbing this job?
Ans. Yes, I was!
DSIM’s placements depart. informed me about several job opportunities and among done with & lined-up interviews, I got this job.
Q7.What would you give (out of 1-10) when rating DSIM’s training program?
Ans. 8/10
Q8. Is there anything you would like to share with aspirants?
Ans. To all future students of DSIM – do not think twice, definitely Join! DSIM’s Masters Course is taught by amazing people, very professional and Industry-expert trainers.
Q9. DSIM in one sentence…
Ans. “DSIM is the Digital Marketing Brand in India.”
Thanks, Sudhanshu! It was great talking to you, have a great career ahead!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo