meet-madhav-dsim

I would give 9/10 to DSIM’s training.

Madhav Sai, DSIM Trainee


 
An Interview with Madhav Sai, DSIM’s Ex-trainee and a Freelancer & Digital Marketing Consultant. Read on the complete interview to know how DSIM helped him to shape his career as a digital marketer.

Q1. Hi Madhav, we would request you to share your education and career details?
Ans. I am Graduated in Computer Sciences and then after, digital marketing at DSIM.
Before joining DSIM, I was working at Wipro.
At present, I am working on different projects as a Freelancer and Digital Marketing Consultant.
Q2. What drove you towards digital marketing?
Ans. My interest and various career options!
Q3. Why DSIM to learn digital marketing?
Ans. I searched online for best institute for digital marketing and I found DSIM.
Q4. How was your training experience at DSIM?
Ans. Incredible!
As the Digital Field is continuously changing, the DSIM’s curriculum is up-to-date with the latest digital marketing trends.
Q5. How would you rate DSIM’s training program on scale of 1-10?
Ans. I would give 9/10 to DSIM’s training.
Q6. What’s your future plan?
Ans. I want to start my own digital marketing company.
Q7. What would be your message to aspirants around?
Ans. If you want to do digital marketing then don’t think twice. Join DSIM.
Q8. DSIM for you in one simple sentence…
Ans. “DSIM is the best amongst all.”
It was great talking to you Madhav! We wish you best for your future undertakings.
DSIM Team
DSIM Blog is created to help you to know all aspects of Digital Marketing ranging from basics of Digital Marketing to Advance Level Topics, Read our posts and feel free to reach our team for any queries.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *