“DSIM helped me ditch a normal 9-6 job.”- Premananda Kanthi

03/05/2017
dsim-prem

An Interview with Premananda Kanthi, DSIM’s Ex-trainee and a Freelancer

Meet Premananda Kanthi, DSIM’s Ex-trainee and a Freelancer.  Read on the complete interview to know how DSIM helped him to explore the field of digital marketing.

Q1. Hi Prem, let us know your educational and professional details in brief?
Ans. I am an M.Tech (Mechanical Engg.) post-graduate. I had worked as a Senior Design Engineer in Tata Consultancy Services.
After digital marketing training at DSIM, I have made fresh beginning as a Freelancer.
Q2. What made you go for digital marketing training?
Ans. I chose digital marketing because of interest in how online marketing works and how people making money from online. And, I wasn’t interested at all in 9-6 office job.
Q3. Why you chose DSIM?
Ans. DSIM have a good online presence and reputation. I had seen advertisements of DSIM everywhere. Finally, attended its Demo class; it was informative & ready to lend a hand. So, the outcome was getting enrolled into DSIM.
Q4. Where do you see digital marketing within the coming years?
Ans. Digital Marketing is boundless. Today, most of the businesses have gotten online to get a better presence in the market and it is a stream that’ll always work best for you.
Q5. How was your learning experience at DSIM?
Ans. Marvelous!
DSIM speaks of training excellence with a major focus on value-based learning. It highlights the key marketing skills and lets you explore coveted career.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 7.5/10
Q7. What are your future plans?
Ans.  I am looking forward to have my own digital marketing agency.
Q8. Your message to young marketers?
Ans. It’s the best option when you are looking for a job with perfect work-life balance. You’ll always remain an in-demand professional; get paid more than your peers; keep on enjoying a kickass career. What’s more, you want to have?
Thank you Premananda! It’s really great talking to you. Have a great career ahead!
Share Button
Advanced
Digital Marketing Training Program
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: