• Home  / 
  • Interview
  •  /  “DSIM lets you future-proof your marketing career.” – Nataliya Singh

“DSIM lets you future-proof your marketing career.” – Nataliya Singh

07/06/2017
nataliya-dsim

An interesting conversation with Nataliya Singh, DSIM’s Ex-trainee and Sr. Social Media Executive at ‘Astro Science’

Meet Nataliya Singh, DSIM’s Ex-trainee and Sr. Social Media Executive at ‘Astro Science’. Read on the complete interview to know how DSIM helped her to take off her career to a good start.

Q1. Hi Nataliya! Please share your education and work details.
Ans. I am a B.Com (Hons.) graduate, from JMC College. And later on, did MBA in Finance & Marketing.
With a quest to learn digital marketing, I have recently completed ADMTP training at DSIM.
Earlier, I had worked as a Manager in an art gallery, ‘Shrine Empire Gallery’, where used to handle the business development tasks. Presently, I am working as a Sr. Social Media Executive at Astro Science.
Q2. Great as it sounds! So, what made you go for Digital Marketing?
Ans. There was always a hidden interest of mine in learning digital marketing. The skills are high in demand and the profession is challenging and unpredictable. So, digital marketing simply!
Q3. And, why DSIM?
Ans. A few of my friends had done training at DSIM and they all suggested me to go for it when I asked them about one institute to join for. That made my decision.
Q4. Did you find DSIM helped you to get this offer?
Ans. Absolutely, in several ways! Anyone can develop and grow if they have been taught in a right way and DSIM does so.
It helped me to let employers know that there is a marketer in me.
Q5. What you have to share when recalling your journey with DSIM?
Ans. It has been great!
A learning experience that helped me to understand my skills; the potential market; in fact to get most of the leverage in the capability of developing effective marketing skills!
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q7. Where do you see digital marketing in the coming years?
Ans.  The job market is bursting and brands are putting more of a focus on it than ever before. So, bigger budgets, increased pay and more career choice are already here.
Q8. What are your long-term career objectives?
Ans. “To remain an in-demand professional.”
Q9. Your message to individuals looking forward to great marketing careers?
Ans. Before you embark on your digital marketing career, find out your skills; you simply need to turn to DSIM
Q10. DSIM training in one line…
Ans. “It will give you fresh set of skills that could future-proof your career.”
It was really great talking to you Nataliya. Have a great career ahead!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: