• Home  / 
  • Interview
  •  /  “I loved the approach DSIM takes to train students.”-Nitin Pundir

“I loved the approach DSIM takes to train students.”-Nitin Pundir

30/08/2017
nitin-dsim

DSIM’s ADMTP course has it all to make you a Digital Marketer.

Nitin Pundir, DSIM Trainee

click here to read interview
 
In our conversation we had Nitin Pundir, DSIM’s Ex-trainee and Quality Analyst at Quatrro. Read on the interview to know how DSIM’s training helped him to get top-to-bottom idea of Digital Marketing.

Q1. Welcome Nitin! Please tell us your education and work details?
Ans. I have been a B.Com (Hons.) graduate and later on, learnt digital marketing at DSIM.
Presently, I am working at ‘Quatrro’ as a ‘Quality Analyst’.
Q2. Why digital marketing?
Ans. The industry is reaching new heights every day and companies are in dire need of creative minds. It’s a career with endless opportunities and unlimited advantages.
Q3. Why did you choose DSIM?
Ans. You’ll probably be committed and to succeed if the course fits in perfectly with your career aims and DSIM’s ADMTP course has it all make you a digital marketer.
I got inspired by DSIM’s reputation too.
Q4. How has been your experience at DSIM?
Ans. I completely enjoyed it. I loved the approach DSIM takes to train students.
It allows me deliver better work and contribute more usefully towards my career.
Q5. How would you rate DSIM’s Training program on a scale of 1-10?
Ans.  8.5/10
Q6. Your views on Digital Marketing & its future…
Ans. Digital Marketing is here to stay and will keep skyrocketing to unimaginable growth levels.
Q7. Your message to young digital marketing aspirants…
Ans. To start your career, familiarize yourself with the basics, roles, and network and get formal training & certification; as I did and picked DSIM.
Q8. DSIM in one line…
Ans. “Training here for Digital Marketing is second to none.”
Thanks Nitin! It was pleasure talking to you.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: