• Home  / 
  • Interview
  •  /  “DSIM is the best amongst all.”- Arjun Sehgal

“DSIM is the best amongst all.”- Arjun Sehgal

21/02/2018
meet-arjun-dsim

THANK YOU DSIM for giving me a great start.

Arjun Sehgal, DSIM Trainee

click here to read interview
 
An interesting session with Arjun Sehgal, DSIM’s Ex-trainee and ‘Executive- Marketing’ at ‘Safexpress’. Read on the post to know how DSIM’s training helped him to grab his first job in digital marketing.

Q1. Hi Arjun! Welcome to DSIM. Please introduce yourself to our readers.
Ans. I did 12th and then after, digital marketing training at DSIM. Earlier, I was working at AceGenesis.
Presently, I am working as Executive- Marketing at ‘Safexpress’.
Q2. Why have you chosen digital marketing?
Ans. My family has been into business & marketing and I always wanted to be a part of this ever-growing stream.
Q3.Did DSIM placement help you to take this offer?
Ans. Yes!
THANK YOU DSIM for giving me such a great start in the beginning of my career. I got placed in such a good company.
Q4. How was your experience with DSIM?
Ans. It was entirely wonderful.
DSIM helped me to build digital marketing strategies that are truly effective, even though I was a complete beginner.
Q5. Where would you place DSIM’s training program, on a scale of 1-10?
Ans. 8.5/10
Q6. How digital marketing training helped you in your career?
Ans. DSIM’s certification definitely attracts the attention of recruiters and so, it did for me.
Q7. What would be your message to aspirants in the industry?
Ans. Digital marketing skills are greatly in demand and that’s not likely to change anytime soon.
Finding a good institute matters and no doubt, DSIM is the best amongst all.
Q8. DSIM in one line….
Ans. “Today I’m a digital marketer, thanks to DSIM!”
Thanks, Arjun! It was a pleasure talking to you.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: