• Home  / 
  • Interview
  •  /  “I would give DSIM’s training 9/10.”-Jugnu Soni

“I would give DSIM’s training 9/10.”-Jugnu Soni

07/04/2018
meet-jugnu-dsim

DSIM makes you industry ready.

Jugnu Soni, DSIM Trainee

click here to read interview
 
An interesting conversation with Jugnu Soni, DSIM’s Ex-trainee and Affiliate Manager at ‘Cost2Action’. Read on the complete interview to know how DSIM helped him to make wise career choices.

Q1. Hi Jugnu! We would request you to share your qualification and job details?
Ans. I did B.Sc in Physical Science; later on joined DSIM to learn digital marketing.
Currently, I am working as an ‘Affiliate Manager’ at Cost2Action.
Q2. What inspired you to go for digital marketing training?
Ans. I wanted to step into an industry that proves to be super- rewarding within a short span of time.
And, Digital is one such industry.
Q3. Why did you choose DSIM?
Ans. I searched online for digital marketing institutes and found DSIM as the best training institute in offering advanced learning.
Q4. How was your journey with DSIM?
Ans. Fantastic!
DSIM’s training makes you industry ready.
I consider joining DSIM as one of the best decisions of my life.
Q5. How was your journey with DSIM?
Ans. Great!
I really enjoyed the practical aspects here. I got to learn several new things proven to be of great worth in my present job role.
Q6. Did you find DSIM’s placement supportive?
Ans. Yes, of course!
It’s because of their help; I got placed at ‘Cost2Action’.
Q7. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. I would give DSIM’s training 9/10.
Q8.Your message to students looking forward to become a digital marketer…
Ans. It’s time to get digital-obsessed. And, when finding out a name that can help you learn it exceptionally, DSIM fits the best. It’s a place to meet all your career needs.
Q9. DSIM in one Line….
Ans. “DSIM plans, manages and optimizes your career excellently.”
It was really great talking to you Jugnu. Have a great career ahead!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: