• Home  / 
  • Interview
  •  /  “It was a great learning experience with DSIM.”- Garvit Walecha

“It was a great learning experience with DSIM.”- Garvit Walecha

14/07/2018
meet-gravit-dsim

I found great reviews about DSIM’s training.

Garvit Walecha, DSIM Trainee

click here to read interview
​​​​ 
In a candid chat with Garvit Walecha, DSIM’s Ex-Trainee and a Business Owner, we discussed several points related to digital marketing and DSIM. Read on the complete interview to know the details.

Q1. Hi! Please share your qualification and working experience with us.
Ans. Hello everyone, I am Garvit Walecha and have pursued B.Com Hons from IP University and currently operating my own business of Manufacturing and Wholesale (Garments).
Q2. Why did you choose digital marketing?
Ans. I chose digital marketing to make my business bigger and increase sales volume.
Q3. Why you preferred DSIM over others?
Ans. I found great reviews about DSIM’s training and course structure was also expected one. These things made me choose DSIM.
Q4. We would like to know about your experience at DSIM…
Ans. It was a great learning experience with DSIM. Trainers are cooperative and the teaching methods are super easy to understand.
Q5. How much you would like to rate DSIM on scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q6. What advantages you see within digital marketing?
Ans. To start your business or become an entrepreneur, digital marketing is the coolest way. Even, it lets you earn sitting at home.
Q7. Any message for digital marketing fellows.
Ans. “Learn every aspect of digital marketing, this has become game-changer.”
Q8. Please say something about DSIM in one line.
Ans. “Join DSIM as this is worthwhile.”
Thanks, Garvit! It was a pleasure talking to you. We wish you a great success.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo