• Home  / 
  • Interview
  •  /  “DSIM delivers everything right in front of you virtually.”- Pooja Gupta

“DSIM delivers everything right in front of you virtually.”- Pooja Gupta

28/06/2017
Pooja-dsim-trainee

An interesting session with Pooja Gupta, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at ‘Crafty Haat India Pvt. Ltd.’

We had an interactive session with Pooja Gupta and here, she shared the details how DSIM’s training automated her career.

Q1. Hi Pooja, welcome to DSIM!  Please share your education & work details with our readers?
Ans. Thanks! I pursued B.A prior to digital marketing and post training, started my career as a Digital Marketing Executive at Crafty Haat India Pvt. Ltd.
Q2. Why did you choose digital marketing?
Ans. Digital marketing gives a lot of comfort, ease, flexibility and is faster than anything else. I always wanted a career with these benefits, so digital marketing.
Q3. And, why DSIM?
Ans. Why DSIM; I’ve so much to say but being concise would say that a friend of mine suggested me to learn at DSIM and on attending its demo session, I found that it believes in teaching you the effectiveness of digital marketing and holds myriad reputation in the space.
Q4. Now that you’re DSIM’s trainee, how was the experience?
Ans. The coverage of digital marketing at DSIM is much more than that at any other institute. It clearly delivers that how one should assess the attributes of a skilled marketer.
It makes learning simpler and offers everything right in front of you virtually.
Q5. Your take on the way DSIM’s placement depart. works to help trainees get jobs?
Ans. I am really pleased with the efforts of DSIM’s placement team. They deserve the credit of my successful beginning as a digital marketer.
The platform is the best and the team performs remarkably in executing a great career launch.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on scale of 1-10?
Ans. 8
Q7.  The future of digital marketing; what you have to say?
Ans.  Digital marketing is becoming a priority for businesses around the world and will get considered more & more effective than any other tool in marketing space.
Q8. Your message to individuals coming into the industry?
Ans. Whether you are an individual looking for an opportunity or an entrepreneur expanding business, correct execution is one vital element for you & DSIM believes in teaching you that.
Q9. Your long-term career plans…
Ans. At present, I ‘m looking forward to stay at ‘Crafty Haat” for my anticipated future!
Q10. DSIM in one line…
Ans. “It teaches you much more than any other institute delivering digital marketing training.”
It was really great talking to you Pooja. We wish you all the very best for your future undertakings.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo