Home > Blog > Blog > “DSIM helped me to secure my Placement.”- Jatin Kumar

“DSIM helped me to secure my Placement.”- Jatin Kumar

06/07/2017
Jatin-dsim

An Interview with Jatin Kumar, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at Varadhadri Exports.

In our conversation we had Jatin Kumar, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at Varadhadri Exports. Read on the interview to know how DSIM’s training helped him to learn digital marketing.

Q1. Welcome Jatin! What has been your education and where are you working currently?
Ans. Before learning digital marketing at DSIM, I pursued BE in Computer Science.
Post DSIM’s training, I have joined Varadhadri Exports as a Digital Marketing Executive. Earlier, I had worked as a Research analyst at SEEK Research Solution Pvt. Ltd.
Q2. Great! Why digital marketing?
Ans. I wanted to explore this industry as I have plans to start an e-commerce business. Without digital marketing, no business can do well and so, I decided to learn it.
Q3.  Why did you choose DSIM?
Ans. A name that speaks louder and has nurtured several professionals as you can read about them on web; so DSIM! Rest, great placement assistance, back up classes and flexibility of Weekend & Weekday batches make this course worth it.
Q4. How do you find that DSIM’s placement & training team has helped you grab this offer?
Ans. Entirely!
DSIM’s inclusive training has helped me secure my placement.
Q5. How has been your experience at DSIM?
Ans. Fantastic!
I found it interesting. I learned a lot in terms of E-commerce marketing. As they teach you practically, learning becomes a bit easier.
Q6. How would you rate DSIM’s Training program on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q7.  What are your views on Digital Marketing and its future?
Ans.  Digital marketing is fast, practical and priceless.
Using internet marketing to promote your business, you can expand your business and sell your goods and services globally; so it’ll always be in demand.
Q8. Your message to young digital marketing aspirants?
Ans. “Know digital marketing and a place to learn it; I’ll suggest DSIM.”
Thanks Jatin! It was pleasure talking to you.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo