Home > Blog > Blog > “To become a marketer rely more on DSIM.”- Mohd. Laeek

“To become a marketer rely more on DSIM.”- Mohd. Laeek

16/08/2017

DSIM is the best partner to accompany you in your professional journey.

Mohd. Laeek, DSIM Trainee

click here to read interview
Q1. Welcome Laeek! Tell us in a nutshell regarding your education?
Ans. Much appreciated! I did my PGDM (Marketing) and subsequent to finishing it, pursued digital marketing training at DSIM.
Q2. Why did you choose Digital Marketing?
Ans. Because it’s the most sizzling trend with great exposure, real-time results and surprising paybacks.
Q3. Why did you choose DSIM to learn digital marketing?
Ans. “A friend of mine suggested me to go for it.”
While searching on the Internet, it was interesting to see DSIM on top.
And through its demo class, it packs a punch at the beginning and leaves you energized forever.
Q4. What you have to say as talking of Digital Industry?
Ans. In an age where the majority of us are online, digital has managed to find a way to catch our attention in the most straightforward of ways.
Digital Marketing has become a big industry and one name that truly knows how to empower it is ‘DSIM’.
Q5. How was your journey with DSIM?
Ans. With every one of the sessions and successes, it has actually worked out.
The training value is too high, the curriculum is excessively vitalizing and the functionality is intact.
With a high-value exchange, DSIM’s training program bestows impacts over students.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 7/10
Q7. Your message to beginners….
Ans. Putting resources into the channels of future today and not at a later date is the best way to guarantee you don’t fall behind. “Digital” is the ideal channel and DSIM is the best partner to accompany you in your professional journey.
Q8. Digital Marketing training at DSIM in fewer words…
Ans. “To become a marketer rely more on DSIM.”
Thanks Laeek! It was superb talking to you; have a great career ahead!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo