• Home  / 
  • Interview
  •  /  “DSIM’s certification attests your expertise in Digital Marketing.”-Gautam Nitesh

“DSIM’s certification attests your expertise in Digital Marketing.”-Gautam Nitesh

02/09/2017
meet-gautam-dsim

DSIM helps a student in whatever way it can.

Gautam Nitesh, DSIM Trainee

click here to read interview
 
An interesting conversation Gautam Nitesh with, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at ‘Value4Brand’. Read on the complete interview to know what parameters helped him to choose DSIM as the best institute.

Q1. Hi Gautam, please share your qualification and career details.
Ans. I am pursuing BSc Physics (Hons.) from distance and have recently completed digital marketing training at DSIM. Post training I’ve started working as a Digital Marketing Executive at Value4Brand.
Q2. Great! What truly made you go for Digital Marketing?
Ans. I’ve always been interested in it and seeing the ability of Internet marketing across multiple sectors, decided to go for it.
Q3. And, why DSIM?
Ans. A few of my friends in the industry had studied digital marketing at DSIM and going with their feedback, I decided to choose it too.
Q4. How was the journey with DSIM?
Ans. My experience with DSIM has been hugely helpful. If you face any difficulty learning, let DSIM know. They will surely help in whatever way they can.
Learning material is up-to-date; faculty with a different background is present and certifications are from bodies (Google, Facebook) with authority in digital marketing. What else do you need?
Q5. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans.  7.5/10
Q6. Where do you see digital marketing in the coming years?
Ans. Digital Marketing works and that’s why every brand has something to gain from it. And, there isn’t any way for this strategy to fail in nearby future.
Q7. What would be your message to young digital marketers?
Ans. Practicing learning & work together, you can stick with digital marketing all through the way in your career.
Q8. DSIM training in one line…
Ans. “DSIM’s certification attests your expertise in Digital Marketing and adds value to your profile.”
It was really great talking to you Gautam. Have a great career ahead!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

1 comment

Leave a comment:


Call Us
Free Demo