Home > Blog > Blog > “Joining DSIM’s course really worked for me.”-Shubham Verma

“Joining DSIM’s course really worked for me.”-Shubham Verma

14/12/2017
meet-shubham-dsim

Knowledge gained at DSIM led me to grasp this job offer.

Shubham Verma, DSIM Trainee

click here to read interview
 
Meet Shubham Verma, DSIM’s Ex-trainee and a Digital marketing Executive at ‘Huge Techno Lab’. Read on the complete interview to know How DSIM helped him to learn practical aspect of training.

Q1. Hi Shubham, let us know your education and career details in short?
Ans. I am pursuing BA. And, got enrolled into digital marketing at DSIM.
At present, I am working with ‘Huge Techno Lab’ as a Digital marketing Executive.
Q2.Why you stepped into digital marketing?
Ans. The new age digital aspect of Marketing has made it more accountable & respectable. I wished to gain detailed knowledge in the space and so, joined DSIM’s ADMTP program.
Q3. Why digital marketing training at DSIM?
Ans. I was looking for a digital marketing course to spread out my career outlook. A friend of mine suggested joining course at DSIM and it really worked for me.
Q4. Did you find DSIM’s placement dept. helpful?
Ans. Yes, of course!
It was DSIM’s placement dept. that made the complete arrangements and notified me with the opportunities. Knowledge gained at DSIM led me to grasp this job offer.
Q5. How was the training experience at DSIM?
Ans.  An overwhelming experience! Trainers are knowledgeable and helps clear all your concepts and give you practical insights on how Digital Marketing works in the Corporate World.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q7. What would be your message to the aspirants around?
Ans. To aspirants looking forward to get opportunities in digital industry, definitely choose DSIM.
 Q8. DSIM in one simple line…..
Ans. A place to turn you into a digital marketer!
It was great talking to you Shubham! Have a great career ahead!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo