“DSIM is the best.”- Gauri Sinha

meet-gauri-dsim

DSIM’s ADMTP course is worth investing your time & money.

Gauri Sinha, DSIM Trainee

click here to read interview
 
In our conversation we had Gauri Sinha, DSIM’s Ex-trainee and a Digital Marketing Executive at Elegant Auto Retail. Read on the interview to know how DSIM’s training helped her to become more confident.

Q1. Welcome Gauri! What has been your education and where are you working currently?
Ans. Before learning digital marketing at DSIM, I pursued Graduation in Arts.
Post DSIM’s training, I have joined Elegant Auto Retail as a Digital Marketing Executive.
Q2.Great! Why digital marketing?
Ans. Spending time on Internet has always been favorite to me and so, I decided to make career in relevant stream.
Q3. Why did you choose DSIM?
Ans. Because, DSIM is the best. It’s training program, faculty, placement team, management; everything is excellent.
Q4. Did you find DSIM’s placement team helping you grab this offer?
Ans. Totally!
I express my heartiest gratitude for the opportunity DSIM has given me.
Q5. How has been your experience at DSIM?
Ans. Awesome!
DSIM’s ADMTP course is worth investing your time & money.
The training has made me more confident and versatile as a professional.
Q6. How would you rate DSIM’s Training program on a scale of 1-10?
Ans. 9/10
Q7. Your message to young digital marketing aspirants…
Ans. To excel in digital marketing field, simply connect with DSIM. They will take you higher.
Q8. DSIM in one line….
Ans. “DSIM helped me agree on my passion and now I love what I do!”
Thanks Gauri! It was pleasure talking to you.
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

About the author

DSIM Team

DSIM Blog is created to help you to know all aspects of Digital Marketing ranging from basics of Digital Marketing to Advance Level Topics, Read our posts and feel free to reach our team for any queries.

Leave a comment: