Home > Blog > Blog > “Thankful to DSIM for Providing a Career in Digital Marketing.”- Shivam Singh

“Thankful to DSIM for Providing a Career in Digital Marketing.”- Shivam Singh

22/12/2018
meet-shivam-dsim

DSIM helped me kickstart my career.

Shivam Singh, DSIM Trainee

click here to read interview
 
In a candid conversation with Shivam Singh, DSIM Trainee and Digital Marketing Executive at Social Revolution Media and Research Pvt. Ltd., he shared his wonderful experience gathered at DSIM.

Q1. Hi Shivam, we would request you to share your education and career details?
Ans. Hello! I am Shivam Singh and pursued Mass Communication from Banaras University and currently, I am working as a Digital Marketing Executive at Social Revolution Media and Research Pvt. Ltd.
Q2. Why have you chosen digital marketing?
Ans. I always looked for a booming career option and digital marketing is definitely a NextGen career.
Q3. Why did you choose DSIM?
Ans. I had read good reviews about DSIM, so I decided to go for DSIM.
Q4. How was your training experience at DSIM?
Ans. Excellent!
I learnt a lot of useful digital marketing modules and strategies.
Q5. How would you rate DSIM’s training program on scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q6. Did DSIM’s placement help you in achieving a job?
Ans. Yes, I would be thankful to DSIM placements for providing a career in digital marketing.
Q7. Your message to young digital marketers!
Ans. Learn digital marketing in detail as it would benefit you in many ways.
Q8. DSIM for you in one simple sentence…
Ans. “DSIM helped me kickstart my career.”
It was great talking to you Shivam! We wish you best for your future undertakings.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo