Home > Blog > Blog > “DSIM is the most trusted brand in digital marketing.”- Joel Crasta

“DSIM is the most trusted brand in digital marketing.”- Joel Crasta

25/01/2019
meet-joel-dsim

Digital Marketing course is really worthwhile.

Joel Crasta, DSIM Trainee

click here to read interview
 
It was really great talking to Joel Crasta, DSIM’s Ex-trainee and a digital marketing freelancer. Read on the post to know how DSIM training is helping him to make a career in digital marketing.

Q1. Hi Joel! Please share your qualification and where you’re working?
Ans. Hello all! I am pursuing BBA. Currently, I am working as a Digital Marketing Freelancer.
Q2. Why did you choose digital marketing as your career?
Ans. I saw various opportunities in digital marketing. So, I joined DSIM.
Q3. Why did you choose DSIM?
Ans. I saw DSIM’s ad on Facebook. After that, I searched on the internet and found great reviews about DSIM.
Q4. Please share your training experience with DSIM.
Ans. Overall experience was great.
Digital Marketing course is really worthwhile.
Q5. How would you rate DSIM on a scale of 1-10?
Ans. I would give DSIM 9/10.
Q6. How digital marketing helped you in your career?
Ans. Currently, I am working as a Freelancer, handling different SEO projects and earning well.
This training is allowing me to start a whole new career and freedom to make it my own.
Q7. Your message to young digital marketers!
Ans. Digital marketing being the need of an hour is a course to go for and I would recommend DSIM, if you are planning to do the same.
Q8. DSIM in one line….
Ans. “DSIM is the most trusted brand in digital marketing.”
It was really great talking to you Joel. We wish you best for the future.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo