“I’m impressed with DSIM’s marketing tactics.”- Anuj Kumar

meet-anuj-dsim

“DSIM’s digital marketing training is really valuable.

Anuj Kumar, DSIM Trainee

click here to read interview
 
A candid session with Anuj Kumar, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at Abode1st Group. Read on the complete interview to know how DSIM helped him to upgrade his knowledge.

Q1. Hi Anuj! What is your qualification and where you’re working?
Ans. Hello all! I am pursuing B.A. from the University of Delhi and chose digital marketing training at DSIM!
Earlier, I had 5 years’ experience in Sales & Marketing at Gionee.
Currently, I am working as a Digital Marketing Executive at ‘Abode 1st Group’.
Q2. Why have you chosen digital marketing as a career?
Ans. Ans. I decided to learn digital marketing to change sales job profile and want to work at my wiliness.
Q3. Why did you choose DSIM?
Ans. I’m impressed with DSIM’s marketing tactics. Every day, I saw their ads and this made me inquire more about DSIM. And finally, I joined it.
Q4. Please share your training experience at DSIM!
Ans. Good!
DSIM has provided the platform to explore my skills and trainers have helped me a lot in studies.
Q5. Where would you rate DSIM’s training program, on a scale of 1-10?
Ans. 7.5/10
Q6. Did you find DSIM’s Placement department helpful?
Ans. Yes, DSIM’s placement team which has placed a number of students also laid a platform for me to get into ‘Abode 1st Group’.
Q7. Your message to young digital marketers!
Ans. DSIM’s digital marketing training is really valuable and will help you learn contemporary digital marketing skills.
Q8.DSIM in one line…
Ans. “DSIM made me an “out of the box” digital marketer.”
Thanks, Anuj! It was wonderful talking to you!
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

About the author

DSIM Team

DSIM Blog is created to help you to know all aspects of Digital Marketing ranging from basics of Digital Marketing to Advance Level Topics, Read our posts and feel free to reach our team for any queries.

Leave a comment: