“DSIM offers support from enrollment to placement”- Saurabh Midha

01/04/2017
dsim-saurabh

An Interview with Saurabh Midha, DSIM’s Ex-trainee and Social Media Marketer at ‘Zeeten Cybernetics’

In our candid conversation we had Saurabh Midha, DSIM’s Ex-trainee and Social Media Marketer at ‘Zeeten Cybernetics’. Read on the entire post to know how DSIM helped him to grasp an overall understanding of Digital Marketing.

Q1. Hi Saurabh, We would request you to share your education and career details precisely?

Ans.  I pursued B.com and worked in Concentrix India PVT. LTD for 17 months. And, I am currently working with ‘Zeeten Cybernetics’ as a Social Media Marketer, post training at DSIM.
I was informed of this job opportunity by DSIM’s placement department.
I also run own travel blog ‘Travelude’, where I share my personal travel stories and tips and advices.
Q2. So, a Blogger as well as a Digital Marketer, why you chose this area?
Ans. I never found myself fit for 9-6 job, my creativity doesn’t allow for this. And, digital marketing industry was the perfect arena to show up my creativity.
Q3. Why Delhi School of Internet Marketing?
Ans. I was looking for in-class sessions and found DSIM as a suitable suggestion. So, went for it.
Q4. Your views on DSIM’s blog, what you adore most?
Ans. DSIM blog, a great place for individuals to remain updated with the digital industry. I enjoy coming to it.
Q5. How was the interview procedure?
Ans. It was exciting taking test of my practical knowledge. Questions were asked of Social Media Marketing, Email Marketing, etc.
A big thank you to DSIM for making me proficient enough to answer the questions.
Q6. Your experience with DSIM; a few insights?
Ans.  DSIM provides tailored support right from the enrollment to placement. You end up learning 17 vital modules of the subject.
I was informed of this job opportunity by DSIM’s placement department.
Trainers helped us a lot to understand the digital marketing as an industry.
Q7. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 7.5.
Q8. So, what are your future plans?
Ans. To experience entrepreneurship!
Q9. What are the benefits of Digital Marketing Career and what is its future?
Ans. A career with work-life balance, huge pay, freelancing opportunities and lot more! It will keep on promising.
Q10. What would be your message to young fellows looking forward to digital marketing career?
Ans. If you are really interested and focused, this is the right time to go for it.
Q11. In one sentence, what you have to say for Digital Marketing Training at DSIM?
Ans. The entire journey was incredible!
It was pleasure talking to you Saurabh! 
Share Button
Advanced
Digital Marketing Training Program
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: