• Home  / 
  • Interview
  •  /  “I Got Placed, all thanks to DSIM.”-Vipul Tomar

“I Got Placed, all thanks to DSIM.”-Vipul Tomar

20/11/2017
meet-vipul-dsim

DSIM’s course connects to the Digital Industry superbly.

Vipul Tomar, DSIM Trainee

click here to read interview
 
Meet Vipul Tomar, DSIM’s Ex-trainee and a Social Media Executive at ‘Aakriti Production’. Read on the complete interview to know DSIM helped him to grow digitally.

Q1. Hi Vipul, we would request you to share your education and career details?
Ans. I did diploma in Animation and then after, digital marketing at DSIM.
Before joining DSIM, I was handling web designing and 3D modeling/graphics profile in an IT Firm.
At present, I am working with ‘Aakriti Production’ as a Social Media Executive.
Q2. Why digital marketing as career?
Ans. Seeing the potential…
Q3. Why DSIM to learn Digital Marketing?
Ans. DSIM’s course connects to the Digital Industry superbly; so DSIM.
Q4. Did you find DSIM’s Placement department helpful?
Ans. Yes, definitely!
I got placed at ‘Aakriti Production’; all thanks to DSIM.
Q5. How was the training experience at DSIM?
Ans. Wonderful!
DSIM’s training deserves a positive and favorable review left by a satisfied trainee.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q7. What would be your message to the aspirants around?
Ans. Readiness to learn is a must for today’s digital marketing professionals
Q8. DSIM for you in one simple sentence….
Ans. “DSIM’s course increases its trust as a brand.”
It was great talking to you Vipul! Have a great career ahead!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo