• Home  / 
  • Interview
  •  /  “DSIM brought us Placements.”- Kushal Kush

“DSIM brought us Placements.”- Kushal Kush

12/01/2018
meet-kushal

DSIM’s training makes you see the big picture.

Kushal Kush, DSIM Trainee

click here to read interview
 
An interesting session with Kushal Kush, DSIM’s Ex-trainee and ‘Assistant Manager-Digital Marketing’ at ‘Mask Creatives’. Read on the complete interview to know how DSIM helped him to become a digital marketer.

Q1. Hi! Welcome to DSIM. Please share your education & work details…
Ans. Thank you! I did MBA and before joining DSIM for digital marketing training, I was working as a Sales professional.
Post training, I got placed at ‘Mask Creatives’ as an ‘Assistant Manager-Digital Marketing’.
Q2. What made you go for digital marketing training?
Ans. I wanted a shift in my career i.e. from sales to marketing and finding Digital Marketing possibilities went ahead.
Q3. Why did you choose DSIM for learning digital marketing?
Ans. One of my friends referred DSIM. Digital marketing training at DSIM proved to be a smart choice.
Q4. Did you find career help from DSIM’s Placement Team?
Ans. Yes, definitely.
DSIM brought to us some very lucrative offers in terms of placements. I am really happy to work at ‘Mask Creatives’.
Q5. How was your learning experience at DSIM?
Ans. It was very insightful.
DSIM revealed better and more resourceful ways to plan and implement digital marketing strategies.
Q6. Where would you rate DSIM’s training program, on a scale of 1-10?
Ans. 7/10
Q7. Your message to aspirants…
Ans. All of you can have a great, fulfilling career as a digital marketer; though think analytically and execute your learning.
Q8. DSIM in one simple line…
Ans. “DSIM’s digital marketing training makes you see the big picture.”
Thanks, Kushal! It was wonderful talking to you!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Summary
Photo ofKushal Kush
Name
Kushal Kush
Nickname
(Kushal)
Job Title
Assistant Manager-Digital Marketing
Company
Mask Creatives

Leave a comment:


Call Us
Free Demo