• Home  / 
  • Interview
  •  /  “DSIM is the #1 institute you can join.”- Kadium Ramu

“DSIM is the #1 institute you can join.”- Kadium Ramu


DSIM has the best digital training course.

Kadium Ramu, DSIM Trainee

click here to read interview
We had an interesting session with Kadium Ramu, DSIM’s Ex-trainee and Content Reviewer at ‘Accenture’. We had an interactive session with Kadium Ramu and here, he shared the details how DSIM training helped him to get a job at ‘Accenture’.

Q1. Hi Ram, we would request you to introduce yourself to our readers?
Ans. I pursued B.Tech (CS) prior to digital marketing. And, I am working as a Content Reviewer at Accenture (for Google as its client).
Q2. Why digital marketing and then, why DSIM?
Ans. Digital marketing is an industry where perfect growth exists. So, I decided to go for it.
I saw DSIM ads and found its marketing fairly prominent and so, joined it.
Q3.How was the training experience at DSIM?
Ans. There are enormous benefits of attending DSIM’s training.
Their goal is simple i.e. to let trainees fall in love with their digital marketing careers.
DSIM has marketing at its heart and the best training course.
Q4. How digital marketing training helped you in your career?
Ans. No matter which digital marketing niche you’re focused on, there’s always going to be a focus on bringing qualified strategies. DSIM helps you do that.
Q5. How would you rate DSIM’s training program on scale of 1-10?
Ans. 7/10
Q6. Your opinion on digital marketing..
Ans. Today, no marketing plan is complete without digital strategies. And, to stay on the leading edge, brands need to explore it.
Q7. What would be your message to aspirants in the sphere?
Ans. No matter which stream you are heading to, there’s a way to move ahead so that you rank and DSIM tells you how.
Q8. DSIM in one line…
Ans. “DSIM is the #1 institute you can join to learn digital marketing.”
It was really great talking to you Ramu. We wish you all the very best for your future undertakings.
Share Button
Digital Marketing Training Program
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: