• Home  / 
  • Interview
  •  /  “DSIM helped me become an Affiliate Manager.”- Dipti Majari

“DSIM helped me become an Affiliate Manager.”- Dipti Majari

28/03/2018
meet-dipti-dsim

DSIM conveys the power of digital marketing.

Dipti Majari, DSIM Trainee

click here to read interview
 
We had an interesting session with Dipti Majari, DSIM’s Ex-trainee and Affiliate Manager at ‘Cost2Action’. Read on the complete interview to know how DSIM helped her to begin her Affiliate Career.

Q1. Hi Dipti! Welcome to DSIM. Please introduce yourself to our readers.
Ans. I did Graduation in History and have recently completed my digital marketing training at DSIM.
Currently, I am working as an Affiliate Manager at ‘Cost2Action’.
Q2. Why you decided to step into digital marketing?
Ans. I decided to join digital marketing training because the new media age has arrived and it’s of digital.
Q3. Importantly, why Delhi School of Internet Marketing?
Ans. I came to know about Delhi School of Internet Marketing through its ads. Upon further enquiry, I came across its recognized reputation and the widespread curriculum. So, decided to join it.
Q4. Did you find 100% assistance from DSIM’s Placement department?
Ans. Utterly 100%…
I got my first job because of DSIM’s Training & Placement Department. DSIM helped me become an Affiliate Manager.
Q5. Your journey with DSIM; how was the experience?
Ans. I never knew digital field could be so vast yet so interesting. I guess my interest towards digital marketing has just increased by leaps and bounds with the training. This journey at DSIM was moreover special.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 10?
Ans. 8/10
Q7. After completing the digital marketing training, how has your Career progressed?
Ans. Immediately after ADMTP training completion, I was fortunate enough to be offered a job offer with Cost2Action as an Affiliate Manager.
Q8. What would be your message to aspirants in the industry?
Ans. Take your understanding of digital marketing to the next level. DSIM’s training does it exceptionally.
Q9. DSIM in one Line….
Ans. “DSIM conveys the power of digital marketing.”
It was really great talking to you Dipti. We wish you all the best for your future.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo