• Home  / 
  • Interview
  •  /  “DSIM has the best-designed curriculum.”- Bharat Malhotra

“DSIM has the best-designed curriculum.”- Bharat Malhotra

27/06/2018
meet-bharat-dsim

DSIM is one of the top institutes in India.

Bharat Malhotra, DSIM Trainee

click here to read interview
​​​​ 
An interesting session with Bharat Malhotra, DSIM’s Ex-trainee and ‘Social Media Executive’ at ‘Moodie’. Read on the post to know how DSIM’s training helped him to upgrade his knowledge and skills.

Q1.  Hi Bharat! Welcome to DSIM. Please introduce yourself to our readers.
Ans. I am a Mass Comm. Graduate and now I am planning to do Masters in Communication Management and in recent times, completed digital marketing training at DSIM.
Now, I am working as a Social Media Executive at ‘Moodie’.
Q2. Why have you chosen digital marketing?
Ans. I want to become a complete package of online and offline marketing. So, I chose it.
Q3. Why did you choose digital marketing training at DSIM?
Ans. My brother did training at DSIM. He suggested DSIM as the best institute.
So, I decided to join DSIM.
Q4. How was your experience at DSIM?
Ans. Great!
DSIM has the best-designed curriculum.
Trainers at DSIM are extremely helpful in answering any questions or concerns I had throughout the course.
Q5. Where would you place DSIM’s training program, on a scale of 1-10?
Ans. 9/10
Q6. What is the scope of digital marketing in near future?
Ans. The scope seems prominent to masses and so, they are busy learning digital marketing. A great career option for now!
Q7. What would be your message to aspirants?
Ans. “To have the expertise which sets you apart from the crowd, prepare yourself. Join DSIM.”
Q8. DSIM’s training for you….
Ans. “DSIM is one of the top institutes in India.”
Thanks, Bharat! It was a pleasure talking to you. We wish you a great success.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo