Home > Blog > Blog > Digital marketing helps in understanding the online world

Digital marketing helps in understanding the online world

30/09/2015
Success story DSIM
abhinay-dsim
An Interview with Abhinay Chaudhary,Digital Analyst in OMD Group and DSIM’s Ex-Trainee

An Interview with Abhinay Chaudhary,Digital Analyst in OMD Group and DSIM’s Ex-Trainee. He shares with us how adding digital marketing skills to his resume helped him get a dream job.

Q1. What is your job profile in your current company?
Ans. I am currently working with Omnicom Media (OMD) group as a Digital Analyst.
Q2. What role did the training play in getting you your desired job?
Ans. Getting a desire job is yet to get, but yes adding digital skill to my resume is really good and it differentiates me from other employees here.
Q3.  What made you go for a digital marketing training ?
Ans. Well being from a marketing background, I was well aware with the scope & future of marketing is digital. That’s why I opted to go for it before it becomes too late.
Q4. Talking about digital marketing it is believed to be the top most industry in the coming future. What’s your take on this?
Ans. As a Digital analyst I’m seeing an immense scope of Digital Marketing in future, talking about present scenario this industry is Booming, & growing at quite faster rate.
Q5. What about the training at DSIM? In what sense it helped you?
Ans. This training was really helpful for me in understanding the online world, selling things offline is bit harder or can say takes time but online it`s amazing. So, I learnt how to combine both.
Q6. How was your overall training experience @DSIM?
Ans. Overall experience with DSIM was amazing. I have learned a lot here. Even everyone was quite cooperative in DSIM
Q7. How would you rate the trainers @ DSIM?
Ans. The knowledge, way of communication and confidence level of the trainers seems that they were professional and experienced trainers. I would rate all trainers 9.
Q8. Is there something you would like to put across to the young job seekers?
Ans. Well, if you stuck into your career or looking for a bright future , then probably opting Digital Marketing is a good option as it not only gives you the option for plenty of job but also to get freelancing projects also.
Mr. Abhinay Chaudhary completed his Digital marketing training from Delhi School of Internet Marketing in November 2014.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo


Call Us
Free Demo