Home > Blog > Blog > “To all the future marketers, definitely join DSIM!”- Aishwarya Makkar

“To all the future marketers, definitely join DSIM!”- Aishwarya Makkar

27/09/2017
meet-aishwarya-dsim

DSIM teaches you professionally & practically.

Aishwarya Makkar, DSIM Trainee

click here to read interview
 
An interesting conversation with Aishwarya Makkar, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Manager Social Media Executive at SHOOT Editors. Read on the complete interview to know how DSIM helped her to gain digital marketing skills.

Q1. Hi Aishwarya! Please share your education and work details.
Ans. I am a B.Com graduate and recently completed ADMTP training at DSIM.
Earlier, I had worked as a Tech support in an Ameris Tech Pvt. Ltd.
Presently, I am working as a Digital Marketing Executive at SHOOT Editors.
Q2. So, what made you go for Digital Marketing?
Ans. I always wished to learn digital marketing. So, joined DSIM!
Q3. So, why DSIM?
Ans. I chose to study at DSIM because one of my friends referred it.
Soon after looking more closely into the Institute, I realized its formed skilled digital marketers in the field.
Q4. Did you find DSIM helping you in getting offer?
Ans. Absolutely!
The training and placement department really helped me to settle in quickly and get my preferred job.
Q5. What you have to share when recalling your journey with DSIM?
Ans. DSIM gives you the opportunity to have the best of training experience. I learned so much in Digital Marketing.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q7. Is there any advice you would give to aspirants?
Ans. To all the future marketers, definitely join DSIM!
Q8. DSIM training in one line…
Ans. “DSIM teaches you professionally & practically.”
It was really great talking to you Aishwarya. Have a great career ahead!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo