Home > Blog > Blog > “DSIM’s course has exceeded my expectations.”- Nupur Tandon

“DSIM’s course has exceeded my expectations.”- Nupur Tandon

01/11/2017
meet-nupur-dsim

DSIM has the most well- recognized status in the industry.

Nupur Tandon, DSIM Trainee

click here to read interview
 
We had an interactive session with Nupur Tandon and here, she shared the details about how DSIM’s training helped her to broaden her knowledge.

Q1. Hi Nupur, welcome here! Please share your education & work details with our readers?
Ans. Thanks! I pursued MBA prior to digital marketing training at DSIM. And, post training, I’ve started working as a Freelancer as there were several opportunities available. I have undertaken Social media marketing projects currently.
Q2. Why did you choose digital marketing?
Ans. I sought after updating my skills and extending my knowledge in digital marketing domain.
Q3. And, why DSIM?
Ans. Before joining DSIM, I enquired about digital marketing course. I ended up knowing DSIM has the most well- recognized status in the space. Its course has been superbly structured.
Q4. So, how was the experience at DSIM?
Ans. DSIM’s course has exceeded my expectations.The training is wide-ranging and worth attending. Today, I have enhanced knowledge and the latest tools & techniques.
Q5. How would you rate DSIM’s training program on scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q6. Digital marketing & the career growth here; what you have to say?
Ans. The world has become digital and marketing departments are actively hiring professionals in the field of digital marketing. And, it’s time for individuals to open themselves up to this industry and understand its various benefits.
Q7. Your message to individuals coming into the industry…
Ans. If pursued in the right way, digital marketing can be a huge boon for your career helping you grow and accelerate. So, I highly recommend DSIM’s ADMTP course to individuals.
Q8. DSIM in one line…
Ans. “DSIM has a great course helping it earn people’s trust.”
It was really great talking to you Nupur. We wish you all the very best for your future undertakings.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo