“I came all the way from Tanzania to join DSIM.”- Suleiman Abdu Mritta

dsim-image

DSIM has the best digital marketing course.

Suleiman Abdu Mritta, DSIM Trainee

click here to read interview
​​​​ 
It was great talking to Suleiman Abdu Mritta, Ex- DSIM Trainee and Freelancer (Affiliate Marketing). He came all the way from Tanzania to join DSIM and shared his experiences.

Q1.  1. Hi! Please share your qualification and work experience with readers.
Ans. Hello to All! I am Suleiman Abdu Mritta. I have pursued B.Sc. IT and at present, I’m working as a Freelance Affiliate Marketer.
Q2. Why did you choose digital marketing?
Ans. In long term, I have business plans and to grow & excel one needs to be digitally informed. And, to become knowledgeable I chose digital marketing.
Q3. Why you decided to join DSIM?
Ans. “I came all the way from Tanzania to join DSIM.”
DSIM has the best digital marketing course and so, I joined it.
Q4. We would like to know about your experience at DSIM.
Ans. Training here at DSIM has made me informed and self-earner.
Q5. How much you would like to rate DSIM on scale of 1-10?
Ans. 9/10
Q6. What advantages you see in digital marketing?
Ans. Digital marketing holds great potential and the coming years will see more digitization & would bring better outcomes.
Q7. Any message for digital marketing fellows.
Ans. Digital marketing is excellent and different, so you should learn.
Q8. DSIM in one line….
Ans. “DSIM has everything for digital marketing.”
Thanks, Suleiman! It was a pleasure talking to you. We wish you a great success.
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

About the author

DSIM Team

DSIM Blog is created to help you to know all aspects of Digital Marketing ranging from basics of Digital Marketing to Advance Level Topics, Read our posts and feel free to reach our team for any queries.

Leave a comment: