“From curriculum to trainers, everything was great.”- Varun Singh

meet-varun-dsim

If you learn digital marketing, you earn through several ways.

Varun Singh, DSIM Trainee

click here to read interview
​​​​ 
It was a great conversation with Varun Singh, DSIM’s Ex-trainee who grippingly answered our questions.

Q1. Hi Varun! Welcome to DSIM. Please introduce yourself to our readers.
Ans. Hello all! I am Varun Singh, a BCA graduate from Choudhary Charan Singh University, Meerut, UP. Currently, I’m working at Infoicon as an SEO executive.
Q2. Why did you choose Digital Marketing?
Ans. If you learn digital marketing, you earn through several ways. The benefit led me to choose digital marketing.
Q3. So, what drove you to pick DSIM to learn digital marketing?
Ans. Before joining DSIM, I went through the reviews of several institutes. And, DSIM has the best feedbacks. So, joined DSIM!
Q4. Your journey with DSIM; how has been the experience?
Ans. Satisfying excitedly!
I got whatever I expected from DSIM. From curriculum to trainers, everything was great.
Q5. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 10?
Ans. 8
Q6. What advantages you see in digital marketing?
Ans. Digital marketing is full of opportunities. It asks for creative techniques and these are in demand in current market scenario.
Q7. What would be your message to aspirants in the industry?
Ans. Digital marketing is a great course if you want to learn and earn. You should go for it.
Q8. Digital Marketing training at DSIM; in fewer words…
Ans. “DSIM’s training makes you well-versed.”
It was really great talking to you Varun. We wish you all the best for your future.
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

About the author

DSIM Team

DSIM Blog is created to help you to know all aspects of Digital Marketing ranging from basics of Digital Marketing to Advance Level Topics, Read our posts and feel free to reach our team for any queries.

Leave a comment: