• Home  / 
  • Interview
  •  /  “I’m better a professional because of DSIM.”- Abhileen Sarangi

“I’m better a professional because of DSIM.”- Abhileen Sarangi

15/09/2018
meet-abhileeen-dsim

DSIM helped me join ‘Colors Digital’.

Abhileen Sarangi, DSIM Trainee

click here to read interview
​​​​ 
An Interview with Abhileen Sarangi, DSIM’s Ex-trainee and a Social Media Strategist at ‘Colors Digital’. Read on the complete interview to know how DSIM helped him in augmenting his knowledge.

Q1. Hi Abhileen, we would request you to share your education and career details?
Ans. I pursued BBA and then after, digital marketing at DSIM.
Earlier, I was working at NYS as a Social Media Executive. And, now DSIM helped me join ‘Colors Digital’ as a ‘Social Media Strategist’.
Q2. Why digital marketing for yourself?
Ans. Digital Marketing offers a lot of exposure globally. It’s good to be in this domain.
Q3. Why digital marketing training at DSIM?
Ans. While browsing & exploring Quora I found different digital marketing institutes, But, DSIM’s demo class help me know which is the best. So, I joined DSIM.
Q4. Did you find DSIM’s Placement department helpful?
Ans. Yes, definitely!
DSIM’s placement dept. helped me I got placed in ‘Colors Digital’.
Q5. How was the training experience at DSIM?
Ans. Four month at DSIM was remarkable!
Today I’m a better professional because of DSIM.
Q6. What is your future plan?
Ans. After some experience, I wish to pursue Masters in digital marketing from Germany.
Q7. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 7/10
Q8. What would be your message to the aspirants around?
Ans. You must opt for this course, It will always be mounting and hold endless opportunity.
Q9. DSIM in one sentence…
Ans. “DSIM remains encouraging throughout the journey.”
It was great talking to you Abhileen! Have a great career ahead!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo