“DSIM offers the best digital marketing training.”-Chaitanya Josyula

meet-joysula-dsim

I searched for institutes and found DSIM as the best.

Chaitanya Josyula, DSIM Trainee

click here to read interview
​​​​ 
In our conversation we had Chaitanya Josyula, DSIM’s Ex-trainee and a Social Media Strategist at ‘Colors Digital’. Read on the interview to know how DSIM’s training helped him know how digital marketing works.

Q1. Welcome Chaitanya! What has been your qualification and where are you working currently?
Ans. Thank you!
I have done MBA from Amity University and recently, completed my digital marketing training at DSIM.
Earlier, I was working with Amity as a Civil Engineer, after that, I joined ‘ASC Digital Pvt. Ltd.’ as a client associate.
Now, I have joined ‘Colors Digital’ as a Social Media Strategist. All thanks to DSIM!
Q2. Great! Why digital marketing?
Ans. I decided to learn digital marketing to upgrade my MBA skills in Marketing & Sales.
Q3. Why did you choose DSIM?
Ans. I searched for institutes and found DSIM as the best. So, joined it.
Q4. Did you find career assistance from DSIM’s Placement dept.?
Ans. Yes definitely, DSIM’s placement dept. was helpful.
Q5. So, how was your training experience at DSIM?
Ans. Good!
DSIM has the best course curriculum and the best trainers.
Q6. How would you rate DSIM’s Training program on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q7. Your message to young aspirants…
Ans. Digital marketing has become a great career option. You can achieve great heights.
Q8. DSIM in one Line…
Ans. DSIM offers the best digital marketing training.
Thanks, Chaitanya! It was a pleasure talking to you. Have a great career ahead!
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

About the author

DSIM Team

DSIM Blog is created to help you to know all aspects of Digital Marketing ranging from basics of Digital Marketing to Advance Level Topics, Read our posts and feel free to reach our team for any queries.

Leave a comment: