• Home  / 
  • Interview
  •  /  “I got placed by DSIM at Ecosphere Coworking.”- Ayushmaan Singh

“I got placed by DSIM at Ecosphere Coworking.”- Ayushmaan Singh

27/10/2018
meet-ayushmaan-dsim

Joining DSIM was one of my best decisions.

Ayushmaan Singh, DSIM Trainee

click here to read interview
​​​​ 
A candid session with Ayushmaan Singh, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketer at ‘Ecosphere Coworking’. Read on the complete interview to know how DSIM helped him to upgrade his knowledge.

Q1. Hi Ayushmaan! We would request you to share your education and job details?
Ans. I did B.com and then, chose digital marketing training at DSIM!
Currently, I am working as a Digital Marketer at ‘Ecosphere Coworking’.
Q2. Why digital marketing training?
Ans. The shifting trends and well-paid outcomes led me to choose digital marketing.
Q3. Why Delhi School of Internet Marketing?
Ans. I chose DSIM because of the positive reviews.
Q4. Did you find DSIM’s placement department helpful?
Ans. Yes, definitely!
Today, I got placed by DSIM at ‘Ecosphere Coworking’.
Q5. Your training experience with DSIM; how was it?
Ans. Eventually advantageous!
Joining DSIM was one of my best decisions. The experiences here have helped me move in the right direction.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q7. What would be your message to young digital marketers?
Ans. While choosing a career for you, consider your interest & passion. Stick to it, work and achieve your goals.
Q8. DSIM for you in one simple sentence….
Ans. “DSIM gives the best of the training to marketers.”
It was really great talking to you Ayushmaan. We wish you all the very best for your future.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo