Home > Blog > Blog > “DSIM makes you a master of digital marketing.”- Rohan Nayyar

“DSIM makes you a master of digital marketing.”- Rohan Nayyar

25/05/2019
meet-rohan-dsim

Friend’s recommendation and Positive reviews- two main reasons to join DSIM.

Rohan Nayyar, DSIM Trainee

click here to read interview
 
In a vibrant and candid conversation with Rohan Nayyar, DSIM’s Ex-trainee and ‘Executive- Digital marketing’, he revealed how DSIM helped him get a job at “Essence Global”.

Q1. Hi Rohan! Welcome to DSIM. Please introduce yourself to our readers…
Ans. Thank you! I pursued a B.A. from Delhi University & then, digital marketing training at DSIM.
Now, I have joined ‘Essence Global’ as an Executive- Digital marketing. Thanks to DSIM!
Q2. What made you go for digital marketing training?
Ans. I am an art student, but I want to gain the skills to excel in today’s marketing industry. So, I chose digital marketing.
Q3. Why DSIM, when there are several institutes present around?
Ans. Mainly because of two reasons- Friend’s recommendation and Positive reviews on the internet.
Q4. How was your experience at DSIM?
Ans. Great!
Training exposure gained here is helping me in my professional career.
Q5. Did DSIM’s Placement helpful in getting this job?
Ans. DSIM’s placement consistently helped me in finding the right opportunity, like Essence Global.
Q6. Where would you place DSIM’s training program, on a scale of 1-10?
Ans. 9/10
Q7. After completion of digital marketing training, how has your career progressed?
Ans. After finishing my training, I am working as an Executive- Digital marketing, and using my digital marketing abilities to excel in my company.
Q8. Your message to young digital marketers!
Ans. Digital marketing is open for all and keeps you earning even from home and workplaces.
Q9. DSIM in one line….
Ans. “DSIM makes you a master of digital marketing.”
Thanks, Rohan! It was a pleasure talking to you.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo