Home > Blog > Blog > “Do not think twice, definitely join DSIM!”- Shivam Chauhan

“Do not think twice, definitely join DSIM!”- Shivam Chauhan

22/06/2019
meet-shivam-dsim

DSIM is really a league apart.

Shivam Singh Chauhan, DSIM Trainee

click here to read interview
 
It was great talking to Shivam Singh Chauhan, DSIM’s Ex-Trainee who honestly answered every question.

Q1. Hi! Please share your qualification and career details.
Ans. Hi, I am Shivam Singh Chauhan. I did 12th and have recently completed digital marketing training at DSIM.
Now, post digital marketing training, I’ve started working as a Digital Marketing Executive at ‘Digital iMC’.
Q2. Why did you choose digital marketing?
Ans. After I completed 12th, I was a bit confused about what career I must choose.
I heard digital marketing is a booming industry with a great scope. So, I decided to learn digital marketing and pursue a career in the same.
Q3. Why you preferred DSIM over other institutes?
Ans. I researched most of the institutes and found DSIM having the most advanced curriculum and industry expert trainers.
Q4. Please share your training experience with DSIM.
Ans. Great!
DSIM has played a very crucial role in shaping my career and have proved me right, in selecting DSIM over other institutes.
I learned so much, gained knowledge about different hands-on tools for Digital Marketing.
Q5. How would you rate DSIM on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q6. Did DSIM’s placements dept. help you in getting placed?
Ans. Yes, absolutely.
DSIM’s placement team offered immense openings. And, thanks to DSIM, I got placed in a good company, even after 12th passed. Now, what I need more.
Q7. Any message to digital marketing aspirants…
Ans. To all the aspirants– do not think twice, definitely join DSIM!
It’s important to learn digital marketing to stay ahead to the competitors.
Q8. DSIM for you in one line….
Ans. “DSIM is really a league apart.”
It was really great talking to you Shivam. We wish you the best for the future.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo