• Home  / 
  • Interview
  •  /  “I chose DSIM because of its curriculum.”- Shiwani Negi

“I chose DSIM because of its curriculum.”- Shiwani Negi

25/04/2018
meet-shiwani-dsim

DSIM’s course is pragmatic and winning.

Shiwani Negi, DSIM Trainee

click here to read interview
 
A candid session with Shiwani Negi, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at ‘Graphic Ads’. Here, take a walk through her DSIM’s journey and know what experiences have been around.

Q1. Hi Shiwani! Please share your education and job details…
Ans. I am a Graduate in Political Science and then, did digital marketing training at DSIM.
Presently, I am working as a Digital Marketing Executive at Graphic Ads.
Q2. What made you go for digital marketing?
Ans. Digital Marketing as a stream covers a wide range of career choices with high levels of income. So, decided to go for it.
Q3. Why Delhi School of Internet Marketing?
Ans. I chose DSIM because of its curriculum, as it’s really brilliant. It witnesses thousands of success stories which really appealed to me.
Q4. Shiwani, did you find DSIM’s placement department helpful?
Ans. Yes, definitely!
DSIM placement depart. helped me systematically.
Q5. Your training experience with DSIM; how was it?
Ans. Fantastic!
DSIM’s course is pragmatic and winning too. Trainers are industry-experienced and they guide you towards right career path.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q7. After completing the course in DSIM, how has your Career progressed?
Ans. Thanks to DSIM, now I am working as a Digital Marketer. Without DSIM’s training, I wouldn’t have been able to pursue my dream career.
Q8. What would be your message to future digital marketers?
Ans. Simply put, Digital Marketing has become the quickest and most direct way of marketing and it’s not going anywhere anytime soon. Learn, be present and grow with DSIM’s help.
Q9. DSIM for you in one simple sentence….
Ans. “DSIM is the universally agreed upon place to learn digital marketing.”
It was really great talking to you Shiwani. We wish you all the very best for your future.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo