• Home  / 
  • Interview
  •  /  “DSIM’s Placements deptt. is extremely helpful.”- Malvika Batra

“DSIM’s Placements deptt. is extremely helpful.”- Malvika Batra

18/07/2018
meet-malvika-dsim

I would preferably recommend DSIM to all.”

Malvika Batra, DSIM Trainee

click here to read interview

An interesting conversation with Malvika Batra, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at GoBindas Entertainment. Read on the complete interview to know how she narrates her experience of learning digital marketing at DSIM.

Q1.  Hi Malvika! Please share your education and work details.
Ans. Hi all, I have done MBA (HR).
Earlier, I was working at MVN University in Corporate Relation department.
Then, joined DSIM to learn digital marketing and post training started working as a Digital Marketing Executive at GoBindas Entertainment.
Q2. So, what made you go for Digital Marketing?
Ans. While working at the university, I got to know digital marketing. Amid work, I realized there are endless possibilities and so to learn more & do better, I joined DSIM’s digital marketing course.
Q3. So, why DSIM?
Ans. I did extensive research online and reviewing the feedbacks got that; DSIM is the best out there.
Q4. Did you find DSIM helpful in bringing job offers?
Ans. Absolutely!
DSIM’s Placements deptt. is extremely helpful. They gave me this opportunity.
Q5. What you have to share when recalling your journey with DSIM?
Ans. The journey was truly enriching and I would preferably recommend DSIM to all.
DSIM is doing a fantastic job in helping newbie marketers get digitally skilled.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 7/10
Q7. Is there any advice you would give to aspirants?
Ans. “Definitely! To learn digital marketing go to DSIM.”
Q8. DSIM in one line…
Ans. “DSIM is helping the world know about digital marketing.”
It was really great talking to you Malvika. Have a great career ahead!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo