“At DSIM, you learn more than you expect.”- Tarun Sharma

24/06/2017
dsim-tarun-sh

An interesting session with Tarun Sharma, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at ‘Value4Brand.

Meet Tarun Sharma, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at Value4Brand. Read on the complete interview to know how DSIM helped him to attract potential career opportunities.

Q1. Hi Tarun! Welcome to DSIM. Please introduce yourself to our readers.
Ans. I am pursuing B.Com from Delhi University (Distance) and have recently completed my digital marketing training at DSIM. At present, I am working at ‘Value4Brand’ as a Digital Marketing Executive.
Q2. Why you decided to step into digital marketing?
Ans. Because it has become a rapidly growing force and is set to be the future of marketing and we as professionals must need to adapt to this new marketing climate.
Q3. Importantly, why DSIM?
Ans. DSIM not only assures you to provide best training, but actually delivers it. My friends have pursued its ADMTP course and they all are extremely satisfied.
Q4. Did you find 100% assistance from DSIM’s Placement department?
Ans. Entirely 100%…
I got selected by Value4Brand Company for my first job and the opportunity was brought to me by DSIM’s Training & Placement Department. They remain with you all through the procedure.
Q5. Your journey with DSIM; how was the experience?
Ans. An unparalleled learning experience! It was everything I thought it would be. DSIM genuinely brought me closer to success.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 10?
Ans. I would give 7.5.
Q7. What’s your opinion on digital marketing & its growth within the years?
Ans.  In recent times, Digital Marketing has completely reformed the marketing ways. Though, it’s a constantly shifting process, it would be getting better on a daily basis.
Q8.What would be your message to aspirants in the industry?
Ans. I would say, “You need preparation to grab opportunities coming your way and you can do it amazingly with DSIM’s help.
Q9. DSIM in one line….
Ans. “At DSIM, you learn more than you expect.”
It was really great talking to you Tarun. We wish you all the best for your future.
Share Button
Advanced
Digital Marketing Training Program
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

2 comments

Leave a comment: